Megjelent a 2N BRI GSM adapterek új generációja!

Örömmel tudatjuk Ügyfeleinkkel, hogy megkezdjük a 2N ISDN BRI Lite 502082E utódja, a 2N ISDN BRI Lite 502183E forgalmazását.Az új típus jellemzői

USB csatlakozó - A lassan elavult technológiának számító soros port helyett az új generációs BRI Lite USB csatlakozót tartalmaz, így korszerűbb módon csatlakoztatható számítógéphez.
Programozói felület - Az "újragondolt" eszköz által egységes logika alakul ki a 2N mobil adapter portfólióban (ISDN BRI, PRI VoIP GSM és UMTS adapterek). A 2N ISDN BRI Lite 502183E programozói felülete közel megegyezik a 2N ISDN PRI és a VoIP mobil adapterek programozói felületével, így az egységes felületen a telepítő lényegesen könnyebben eligazodhat a programozás során.
Szolgáltatáskészlet - Amellett, hogy az új generációs BRI Lite rendelkezik az összes tipikus 2N szolgáltatással, amivel elődje rendelkezett, lehetővé teszi forgalmi statisztikai adatok, részletes log állományok, ISDN és GSM oldali trace funkciók elérését, teszt hívások kezdeményezését.

Ár - teljesítmény arány

Bár az új generációs BRI Lite az elődjénél komolyabb szolgáltatáskészlettel rendelkezik, gondoskodtak róla, hogy ára változatlan maradjon.


Lokalizáció - Elkészűlt a BRI Lite 502183E programozói szoftverének és felhasználói kézikönyvének magyarítását, illetve egy - a magyarországi viszonylatokra optimalizált, a GSM adapterre feltölthető - konfigurációs állományt.
Eznaki on szerda 25 november 2009 - 08:11:55
Hozzászólás kikapcsolva